OMDAT WIJ HOUDEN VAN HET PODIUM

lijn

VIDEO'S

Omdat het ook wel eens leuk is bewegende beelden te zien, zullen wij op deze videopagina regelmatig video's posten over alles wat te maken heeft met JEC Theater.

JEC Theater te gast bij radio Trudo FM
Op vrijdag 20 november 2015 waren Steve Michiels (Oprichter JEC Theater) en acteurs Katrijn Gijbels, Pieter Olaerts en Gianni Weyens te gast bij radio Trudo FM om hun nieuwe voorstelling "Frustration Island" voor te stellen.
JEC Theater te gast bij TV Limburg
Onze Regiseuse Tine Lammens geeft meer uitleg over onze groep en de voorstelling voor 2014 : "Het bos van dode liefjes" tijdens een interview op TV-Limburg op 25 november 2014
JEC Theater te gast bij radio Trudo FM
Op vrijdag 21 november 2014 waren Steve Michiels (Oprichter JEC Theater) en actrices Alice Juliens en Lara Mazzolin te gast bij radio Trudo FM om hun nieuwe voorstelling "Het bos van dode liefjes" voor te stellen.
Een dagje bij JEC
Voor een zeer speciale promo special, wandelden wij voor onze voorstelling "Als mijn zuster dat moet weten!" door Sint-Truiden en maakten volop reclame!
 
JEC Theater in het 60 seconden nieuws van Fruitstad.TV
In de uitzending van het nieuws 'Sint-Truiden in 60 seconden' van het online nieuwskanaal Fruitstad.TV uit Sint-Truiden werd in de editie van 21 november 2012 ook even het debuut van JEC Theater vermeld.
JEC Theater maakt reclame in Studio TVL
Enkele leden van JEC Theater zijn tegast in het programma Studio TVL op TV Limburg bij Cynthia Reekmans. Ze maken nog even extra reclame voor hun debuutvoorstelling 'Freeze at 148'
JEC Theater doet zijn oproep in Studio TVL
Op maandag 9 april 2012 deed Steve Michiels (Oprichter JEC Theater) een oproep op TV Limburg in het programma Studio TVL. Hij werd vergezeld van Gunther Reniers die een beetje reclame kwam maken over het theaterstuk "De Golf", waarin Steve ook meespeelde.