OMDAT WIJ HOUDEN VAN HET PODIUM

lijn

VOORSTELLING 2012

Freeze at 148

...een stuk van Davy Leers en Gunther Ceuppens

 

Stond de tijd maar voor één keer stil... stil op één voor acht (148)...

Het stuk begint in het midden van het verhaal waar 13 jongeren verzeild geraakt zijn in een mysterieuze ruimte. Hoe zijn ze daar terechtgekomen? Via flashbacks ontdekt het publiek geleidelijk aan hun onderlinge relaties. In de sketches worden hun karakters, die uiteenlopen van rock chick tot pretentieuze snob, duidelijk in de verf gezet.

Het publiek ontdekt hierdoor wie ze zijn en en waartoe ze in staat zijn. Naarmate het stuk vordert, wordt ook duidelijk wat hen precies samenbrengt en welke missie ze trachten te volbrengen. Hun doel is alleszins weg te geraken uit deze mysterieuze ruimte waarin ze zich gevangen voelen. Maar dat zal niet van een leien dakje lopen... Er huizen namelijk nog andere vreemde figuren. De cijfers 1 4 8 blijken hier essentieel te zijn. 'One four eight' of interpreteer je het nu als één voor acht? Ook de som van deze cijfers is telkens 13, net als het aantal waarmee ze zijn. Vreemd of louter toeval?

Stilaan maar zeker beginnen alle puzzelstukjes in elkaar te passen, maar aan zo'n einde verwacht zich niemand...

Freeze is een pittige theatermix vol spanning, humor, romantiek, actie en drama, die het publiek aanzet tot nadenken.

Cast:

Jade Trippaers, Sofie Peeters, Lena Agten, Céline Corthaut, Seppe Nagels, Alicia Juliens, Rhani Vannijlen, Céline Depoortere, Mike Vanmolle, Mohamed Bouzouf, Arne Bronckaers, Naomi Van Ransbeeck, Valérie Heyligen, Lia Herbots, Pieter-Jan Coenen, Pieter Olaerts, Stef Poelmans, Jennifer Vranken, Saana Graulus

Regie:

Steve Michiels

 

SPEELDATA

Vrij 23 november 2012 om 20u15
Zat 24 november 2012 om 20u15
Zon 25 november 2012 om 15u00

PLAATS

Theater De Roxy
Rijschoolstraat 51
3800 Sint-Truiden

TICKETPRIJS

10 €

TICKETS VIA:

- 0479/02.70.52

- theaterderoxy@hotmail.com

- Ticketbalie De Roxy :

maandag en zaterdag
van 10u00 tot 15u00